VÄLJ UT EXAKT VILKEN PLATS DU VILL HA
Om du vill välja plats eller stuga bokar du bäst via kartan, klicka på den gröna knappen BOKA PLATS VIA KARTA i nästa steg, efter att du valt datum och trycks sök. Det är stugorna och campingplatserna med blå pickar som är lediga. Klicka på den blå pricken på den stuga/plats du vill boka.

TÄNK PÅ att vissa dagar är det nöje i Kolsnäsparken fram till kl. 01.30 och musiken hörs mest på nedre delen av campingen. Klicka här för att se vilka dagar.


BOKNINGSINFORMATION

Avbokningsskydd kostar 250:- och regler för detta finner du under länk nedan - Bokningsvillkor.

SOMMAREN 2017
Vi har börjat öppna upp bokning för sommaren, vissa perioder är ännu inte bokningsbara men kommer vara det inom kort.

FRYKSDALSDANSEN 11-12 augusti 2017
Fryksdalsdansen som tidigare varit vecka 30 är flyttad till vecka 32.
Endast hel bokningsperiod (ankomst fredag och avresa söndag) är bokningsbar, gäller både campingplatser och alla typer av stugor. ÅLDERSGRÄNS 30 ÅR FÖR ATT BOKA STUGA, leg.kontroll vid incheckning. (Stugor kan ej bokas online för Fryksdalsdansen, de är bokningsbara via telefon eller mejl)
ÅLDERSGRÄNS 18 ÅR FÖR ATT BOKA CAMPINGPLATS,leg.kontroll vid incheckning.
Max 2 platser per person.
Campingavgiften avser max 5 personer/plats. Är ni fler, läs ytterligare info på www.sunnecamping.se/event/fryksdalsdansen/
TÄLT- OCH COMBICAMP FÖRBUD PÅ ORDINARIE CAMPING UNDER FRYKSDALSDANSEN.
Under Fryksdalsdansen finns även en extra camping ovanför ordinarie camping, det finns platser med och utan el och det är även tillåtet med tält. Kan endast bokas via telefon eller e-mejl med start i maj 2017.
OBS! Vi rekommenderar inte barnfamiljer att gästa oss under festivalen.

CAMPINGKORT
För campingtomter är Sveriges Campingvärdars riksförbunds (SCR)
campingkort obligatoriskt, svenskt eller skandinaviskt. Camping Card International gäller INTE!
Ta alltid med ditt Campingkort vid incheckning, om du inte har något kan du lägga till ett när du gör din bokning eller köpa på plats. Årsavgiften är 150 SEK vid köp online och 160 SEK vid köp på plats. (Campingkort är EJ obligatoriskt för boende i stuga)

IN- OCH UTCHECKNING
Campingplatser kan disponeras från 12.00 på ankomstdagen till 12.00 på avresedagen.
För stugor gäller följande tider: Under perioden mitten av augusti till 30 april är incheckningstiden 15.00-17.00 på vardagar, för incheckning lör-,sön- och helgdagar - kontakta oss för information.
1 maj-15 juni måndag-torsdag 15.00-17.00, fredag 15.00-20.00 och helger efter överenskommelse. Under högsäsong, 15 juni - 13 augusti, kl. 15.00-21.30.

Kommer du senare än dessa tider eller på en helg under lågsäsong så måste du kontakta oss för information om obemannad incheckning.

NYHETSBREV OCH MARKNADSUNDERSÖKNINGAR
Genom din bokning hos oss tillåter du oss att skicka ut marknadsundersökningar och nyhetsbrev till dig via e-post fram tills att du avregistrerat dig från dessa.

Har du problem med att genomföra din Online-bokning, eller inte hittar några lediga objekt, kontakta oss så hjälper vi dig!
Epost: info@sunnecamping.se
Tel: +46 (0)565-167 70

BOKNINGSVILLKOR